EN SIKKER FORBINDELSE

– UNDGÅ DRIFTSTOP

LANDBRUG

Vojens Elektriker har mange års erfaring indenfor landbrugsinstallationer. Skal der bygges styring til markvandingsanlæg, eller fejlfindes på eksempelvis foder-, udmugnings- eller ventilationsanlæg klarer vi også det. Derfor har vi også en vagttelefon, og kan kontaktes døgnet rundt.

Skal der bygges en stald eller en udvidelse, er vi altid klar med et godt tilbud eller overslag, og vi kommer gerne med forskellige løsninger til netop dit behov.

OFFENTLIGE INSTITUTIONER

Vojens Elektriker servicerer mange offentlige institutioner såsom butikker, skoler, værksteder, svømmehaller samt fritidsområder. Vi bidrager gerne med løsninger til optimering af lys og varme.

INDUSTRI

I industrien har Vojens Elektriker mange års erfaring. Vores speciale er fejlfinding på maskinanlæg, samt opbygning af styringer.

Ved opbygning af større anlæg har vi kompetente samarbejdspartnere, hvor vi sammen kan opfylde netop dine behov. Af reference områder kan nævnes sorteringsanlæg, grusgrave, betonværker, betonindustri, fjernvarmeanlæg samt installationer i industribygninger. Da mange af vores industrikunder arbejder om natten og i weekenden har vi altid en vagttelefon åben. Vojens Elektriker fakturere kun for de timer der er brugt ved et udkald. Der er ikke udkaldsgebyr eller en mindste pris.